Следвайте Гласове в ТелеграмКризата в Русия, включваща опит за бунт на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКризата в Русия, включваща опит за бунт на
Коментари Харесай

Блинкен: Руската криза разкрива истински пукнатини в авторитета на Путин

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Кризата в Русия, включваща опит за протест на наемници против Кремъл, разкри същински пукнатини във властта на президента Владимир Путин, откакто той беше заставен да подписа договорка за прошка, съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Нова тв.

Въстанието на частната наемническа група " Вагнер " и нейния водач Евгений Пригожин през уикенда означи " директно предизвикателство към властта на Путин. Така че това повдига дълбоки въпроси, демонстрира същински пукнатини ", сподели Блинкен в изявление за CBS.

" Множество въпроси остават без отговор, измежду тях и въпросът какво се случва с бойците на Пригожин. Ще останат ли в Украйна? Защото през вчерашния ден видяхме нещо необикновено - по какъв начин тези войски нахлуват от Украйна в Русия. "

Според американския първи посланик размириците в Русия са неин вътрешен проблем. Съединените щати ще останат фокусирани в подпомагането на Украйна и нейната войска

" Полагат се огромни старания, с цел да получат украинците това, от което се нуждаят, с цел да реализиран допустимо по-големи триумфи на фронта. Ще забележим по какъв начин ще се развият тези събития през идните седмици и месеци. Но, дано отбележа, (бунтът на " Вагнер " ) отклонява вниманието на руснаците и това може да помогне на украинците на бойното поле. "

Източници: " 24 часа ", БНР

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР